Winnaar Onderwijsprijs 2014

Categorieën: Groep 6, Groep 7a, Groep 8

Het project Talentcoaches voor plusleerlingen van de Hovenschool is door de Stichting Openbaar Onderwijs Deventer beloond met de Onderwijsprijs 2014.

De jury is lovend over de wijze waarop de Hovenschool de opgedane ervaring met het begeleiden van hoogbegaafde leerlingen benut voor alle leerlingen in de school. De Onderwijsprijs werd uitgereikt tijdens de tweejaarlijkse Deventer Onderwijsdag, die door alle openbare basisscholen in Deventer wordt bijgewoond.

De onderwijsprijs is een prijs die de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Deventer tweejaarlijks uitreikt voor innoverende onderwijsprojecten van scholen van de Stichting OPOD.
Met deze prijs wil het OPOD innovatieve projecten van scholen stimuleren, waarderen en er bekendheid aan geven. Voor de prijs komen projecten in aanmerking die bewezen hebben innovatief te zijn en die bijdragen aan vernieuwing en verbetering van het onderwijs aan leerlingen. De prijs bestaat uit een bedrag van 10.000 euro voor de school, een jurywaardering en ondersteuning bij de presentatie/publicatie van het project.

U kunt hier klikken om de leuke film te bekijken, die gemaakt is op school, ter illustratie van het project.

Vorige artikel Voorlezen door groep 8
Volgende artikel Filmpje Onderwijsprijs door DTV