Voorleeswedstrijd 4 oktober 2017

Categorieën: Algemeen

Woensdag 4 oktober ( ja , het was ook dierendag) begon de Kinderboekenweek met als thema “Gruwelijk eng”.

Deze ochtend mochten kinderen met een “gruwelijk kapsel” op school komen: in elke groep werd het gruwelijkste kapsel gekozen. Deze winnaars ( Robin, Jackie, Bram, Joe, Indy, Lianne, Femke, Marre en Isa)  mochten in de gymzaal vóór de voorleeswedstrijd op de catwalk lopen om hun kapsel te showen…..zie de bijgevoegde “gruwelijkste foto’s”….

Nadat we samen het lied “gruwelijk eng” gezongen en gedanst hebben ( met dank aan de dames die voor de zaal dansten: Noor, Dallas, Lisa, Renske, Jyske, Tessa uit de groepen 8), begonnen we met de voorleeswedstrijd.

Uit de groep 3/4 lazen mooi  voor: Sofia, Ida en Bram. De winnaar werd BRAM.

Daarna waren de groepen 5/6 aan de beurt en er werd heel leuk voorgelezen door: Julia, Nora en Maaike. Uiteindelijk werd de winnaar: NORA

Tenslotte de kinderen uit groep 7/8: Sarah, Jyske, Nova: zij lazen met veel intonatie voor. De winnaar werd: Jyske en zij mag onze school vertegenwoordigen bij de Deventer voorleeswedstrijd.

We wensen haar alvast veel succes! Bent u al nieuwsgierig naar de foto’s?
Klik hier om de foto's te bekijken...

Vorige artikel Schoolkorfbal 2017
Volgende artikel Het Kleurenmonster in groep 1 - afsluiting Kinderboekenweek