Voorleeswedstrijd 2 oktober 2013

Zoals voorgaande jaren beginnen we op de Hovenschool de kinderboekenweek met een voorleeswedstrijd voor de groepen 3 t/m 8. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar “Klaar voor de start”. Met het zingen van het gelijknamige lied warmen we eerst even op…
Daarna gaan we van start met de eerste ronde:
Boele (groep 3), Jyske (gr 4) en Mike (gr 4) laten horen hoe goed ze al kunnen voorlezen. De winnaar wordt Jyske!
Dan is het de beurt aan Kaya (gr 5), Fabienne(gr 5), Tessa (gr 6) en Derk (gr 6). Alle vier fantastische lezers! Ook hier kan er maar één de winnaar zijn en dat wordt… Derk .
In de laatste ronde streden Luka(gr 7) en Karlijn (gr 8) om de eer.
De jury (juf Jos(vrijwillige RT-er), Inge Landsmeer (van de bibliotheek) en juf Jeannette (voorzitter) koos uiteindelijk voor Luka. Zij mag onze school vertegenwoordigen bij de Deventer voorleeswedstrijd. Complimenten voor alle voorlezers: jullie hebben het geweldig gedaan. En de winnaars: gefeliciteerd!

Vorige artikel Sam&max, peuterspeelzaal en BSO in het Hovenhuus.
Volgende artikel Doeles Introdans groep 3 en 4/5