Sam&max, peuterspeelzaal en BSO in het Hovenhuus.

Categorieën: Algemeen

Peuters van 2 en 3 jaar zijn van harte welkom op de peuterspeelzaal in het Hovenhuus. Uw zoon of dochter kan heerlijk spelen en leren, samen met buurt- en leeftijdsgenootjes, en ontwikkelt zich zo spelenderwijs!
Basisschoolkinderen kunnen na schooltijd komen spelen in de BSO. Jonge kinderen worden bij de Hovenschool opgehaald. Oudere kinderen komen meestal zelf. Natuurlijk is er eerst wat te drinken met iets lekkers erbij. En dan: samen spelen, plezier maken en meedoen aan leuke activiteiten. In de speeltuin ontmoeten de kinderen natuurlijk ook weer hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt.
Natuurlijk bent u van harte welkom voor een rondleiding!

Peuterspeelzaal
Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.00 tot 11.30 uur. Uitbreiding tot 13.00 uur is mogelijk. Alle kinderen komen in ieder geval twee ochtenden.

Buitenschoolse opvang
Maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 18.30 uur in het Hovenhuus. Woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12.15 tot 18.30 uur in Sam&jaap (Fermerie, Binnenstad).

Voor meer informatie, klik hier...

Vorige artikel Project duurzaamheid door groep 6
Volgende artikel Voorleeswedstrijd 2 oktober 2013