Olympische Hovenspelen

Op woensdag 27 juni jl. was het dan eindelijk zover: Onze eigen Olympische Hovenspelen vonden plaats in het Worpplantsoen en natuurlijk op ons plein en in de gymzaal. De dag begon in het park met het ontsteken van het Olympisch vuur door een heuse Olympische strijder en een flitsende warming-up verzorgd door Marion van Veen van dansschool “Danzo”. Vervolgens gingen de kinderen met hun eigen vlag en eigen groepje op pad: ze hadden de keuze uit tal van spellen en sportieve activiteiten. Tevens vonden in de gymzaal de workshops “kinderyoga” en “kindermassage”plaats. Deze workshops werden verzorgd door Grant2Event. Voor een hapje of een drankje werd gezorgd: bananensmoothies waren bijvoorbeeld volop verkrijgbaar in ons eigen “Holland House”. Een beetje regen kon de pret niet drukken: we hebben met z’n allen, en niet in de laatste plaats de kinderen, een grandioze ochtend beleefd. De ochtend werd afgesloten in het park met een demonstatie bodycombat, eveneens verzorgd door Grant2Event.

Tot slot willen wij onze dank uitspreken voor alle hulp die wij als school mochten ontvangen. Zowel van bovengenoemde mensen en organisaties, van de groepsleiders uit de bovenbouw maar zeer zeker ook van de (hulp-)ouders en de ouders van de OR. Ook dank voor de geleende materialen van de rugby- , gym- en atletiekvereniging en van de fietswinkel.

Zonder uw hulp was het niet gelukt. Bedankt!

Hierbij een prachtige foto-impressie van deze sportieve en feestelijke ochtend op de Hovenschool!

Vorige artikel Groepen 4 bezoeken de boot van Sven's opa
Volgende artikel Groepen 4 bezoeken de Apenheul.