Geslaagde Voorleeswedstrijd

Woensdag 3 oktober 2012 begon de kinderboekenweek en traditiegetrouw vindt dan op de Hovenschool de voorleeswedstrijd plaats.
Na voorrondes in de klassen lieten negen kinderen horen hoe goed ze kunnen voorlezen. Het was voor de jury (juf Jeannette, juf Anouk en Inge Landsmeer van de bilbliotheek) dan ook weer een moeilijke opgave om de winnaars te kiezen.
Eerst waren de groepen 3/4 aan de beurt: Mats Egbring, Mattijs Vader,Gijs Goorman en David Komen lazen alle vier heel mooi voor. Uiteindelijk won Mats!
Daarna was het de beurt aan de groepen 5/6: Nova ten Hag, Suze Egbring en Sofia Addis streden om de eer: Sofia werd de winnares.
Als laatsten lazen Sem Waterweg (gr 7) en Floriaen Dullaert( gr 8) voor.
Floriaen werd uitgeroepen tot winnaar en mag onze school vertegenwoordigen bij de Deventer Voorleeswedstrijd: Floriaen, heel veel succes daar!

Klik hier om de fotoreportage te bekijken...

Vorige artikel iPads op de Hovenschool
Volgende artikel Groep 3 naar de bibliotheek.