Doeles Introdans groep 3 en 4/5

Binnenkort gaan de groepen 3 en 4 / 5 naar de Deventer schouwburg om naar de voorstelling te kijken van Introdans Ensemble voor de jeugd.
De voorstelling heet MixvanMats.
Aan deze voorstelling gaat een doe-mee-les vooraf. Deze les hebben de leerlingen van groep 3 en 4 / 5 dinsdag 8 oktober gevolgd.
In deze les werden de leerlingen opgewarmd voor het theaterbezoek.
Samen met één van de dansers van Introdans Interactie, hebben de leerlingen op de originele muziek uit de voorstelling stukjes gedanst.
Op deze manier kunnen de leerlingen de dansvoorstelling straks beter begrijpen.
De leerlingen waren zeer enthousiast tijdens deze doe-het-zelf les die met zeer veel humor en energie gegeven werd. Op de maat van de muziek voerden zij concentratieoefeningen en scènes uit de voorstelling uit. Ook mochten zij hun fantasie de vrije loop laten en zelf stukjes aan de bestaande dans toevoegen.
Al met al was het een groot succes en kunnen we niet wachten tot we naar de voorstelling gaan!

Een voorproefje van deze voorstelling, kunt u bekijken op:
www.introdans.nl/mixvanmats.html
Hier kunt u ook meer achtergrondinformatie over de voorstelling vinden.

Vorige artikel Voorleeswedstrijd 2 oktober 2013
Volgende artikel Tangram maken - groep 4